Primaria Capitalei a primit o avertizare hidrologica de la Adminstratia Nationala de Meteorologie potrivit careia, pina duminica, in Bucuresti va ploua abundent si se vor stirni vijelii, volumul precipitatiilor ajungind la 40 de litri pe metrul patrat.
Viceprimarul Capitalei, Razvan Murgeanu a declarat, ieri, ca fenomenele meteorologice vor fi asemanatoare celor care s-au inregistrat in Bucuresti joi seara, cu vint si ploaie abundenta, volumul precipitatiilor ajungind la 40 de litri pe metrul patrat. Viceprimarul Capitalei a mai spus ca serviciile specializate pentru a interveni in astfel de situatii au fost alertate, iar Apa Nova este pregatita sa intervina cu toate utilajele necesare pentru ca efectele negative ale ploii sa fie reduse la minimum.

Directorul general adjunct de la Apa Nova, Epsica Chiru, a declarat, ca "echipajele companiei sint in alerta de azi-dimineata (ieri dimineata -n.r.) si sint pregatite sa intervina in orice moment. Reamintim ca un barbat a murit, dupa ce crengile unui copac s-au prabusit peste el, o femeie a fost electrocutata de un fir electric rupt si alimentarea cu electricitate a fost intrerupta in mai multe cartiere ale Capitalei, joi seara, in urma unei furtuni, cind volumul precipitatiilor a atins 37 de litri pe metrul patrat. Bulevardele Tineretului, Giulesti, Mihai Bravu si strazile adiacente au fost inundate, apa ajungind in unele locuri la 70 de centimetri.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.