Un grup de ofiteri de la Rutiera au redactat o compunere demna de clasa a II-a pentru a-i convinge pe cei mici sa respecte regulile de circulatie
Mai multi ofiteri de la Politia Rutiera si-au descoperit brusc talentul literar, pe care si l-au pus in valoare in paginile unei scrisori adresate copiilor, in incercarea de a-i convinge sa respecte regulile de circulatie. Specialistii apreciaza insa ca randurile asternute pe hartie de oamenii legii sunt demne de un text de clasa a doua si ar putea starni doar rasul celor mici.

"Este, parca, un text din cartile de lectura de la ciclul primar. O compunere mai mult decat cliseistica", ne-a declarat o profesoara de limba romana de la un liceu din Capitala. Ea a explicat ca scrisoarea "contine fraze-tip de care profesorii incearca sa scape pentru a potenta originalitatea celor mici".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.