O femeie a fost prinsa cu capul intre usile metroului in statia de la Piata Gorjului, din cauza faptului ca mecanicul trenului a dispus o comanda gresita iar intr-o fractiune de secunda usile s-au deschis in statie si imediat s-au inchis. Din acest motiv, I.N. Marielena a facut o plangere si a solicitat conducerii Metrorex efectuarea unei anchete si dispunerea masurilor necesare, deoarece mecanicul trenului nu s-a deplasat la vagonul sase, unde s-a produs accidentul, sa se intereseze de starea victimei.

De asemenea, femeia a anuntat conducerea Metrorex ca se va prezenta la medic pentru efectuarea de radiografii, deoarece are maxilarul traumatizat in urma presarii intre usi si lovituri la gat, venele fiindu-i tasate din cauza usilor care au presat-o circa doua minute. �Trenul a circulat normal pe tot traseul iar la statia Gorjului s-au deschis usile si m-am pregatit de coborare. In aceeasi fractiune de secunda am sesizat cum usile se inchid, am realizat pericolul si mi-am pus mainile in semn de protectie in jurul gatului� - a povestit I.N. Marielena.

Ea a spus ca dupa doua minute usile s-au deschis si, cu toate ca mecanicul a fost chemat de oameni, nu a venit sa vada ce s-a intamplat, ci doar s-a uitat de la departare. I.N. Marielena a avut o convorbire telefonica si cu directorul Metrorex, care i-a promis ca va demara masurile de verificare, cu rugamintea de a depune o plangere la Ministerul Transporturilor, la cabinetul sau, lucru pe care aceasta l-a si facu ieri dimineata.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.