Premiera mondiala a filmului 'Am o slujba naspa rau'('I really hate my job') a adus-o pe actrita romanca Oana Pellea, detinatoarea unuia dintre rolurile principale, in atentia nu doar a publicului de pretutindeni, dar si a marilor regizori de film.
'I Really Hate My Job' este portretul comic a cinci femei dintr-un restaurant londonez care, in decursul unei seri, se confrunta cu doua crize de nervi si mai multe comezi decat pot onora. La toate se adauga asteptarea incordata a unei vedete de cinema care le-ar putea schimba soarta. Filmul este regizat de Oliver Parker, care a mai ecranizat opere literare precum 'The Importance of Being Earnest' (cu Rupert Everett) si 'Othello' (cu Kenneth Branagh si Laurence Fishburne).

Oana Pellea spune ca, daca n-ar fi avut exercitiul de a juca teatru in franceza si italiana, i-ar fi fost greu sa intre 'din prima intr-o productie straina in alta limba'. 'Problema nu e textul. Textul il inveti pe de rost ' cu coach sau fara coach. Eu n-am avut coach. Am venit cu textul invatat de acasa. Puteati sa ma treziti la orice ora a noptii si vi-l spuneam. Problema e cand ajungi pe set. E o lume care se misca repede, eficient, nimeni nu se gandeste ca noi suntem cu trei secunde in urma. Acesta e efortul: sa fii pe faza, sa fii deschis, viu. Eu sunt un caz special. Am o voluptate extraordinara in a juca intr-o alta limba�, a explicat actrita.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.