In tara sau strainatate, pretul unei saptamani de instruire si distractie ajunge la 150 de euro, adica aproape 500 de lei
Elevii cu varsta minima de opt ani pot merge in aceasta vara in tabere de engleza sau de arta medievala. Organizatorii includ in oferta si cursuri de dans, vanatoare de comori, lectii de calarie sau de actorie, ba chiar si recuzita de epoca. Studentii interesati sa invete si pe timpul verii isi pot depune cv-urile pentru cursuri de business, film, sanatate, educatie, istorie, engleza, psihologie, farmacie, engleza sau informatica.

Profesori de scrima, de heraldica sau de teatru, cursuri de calarie urmate sub supravegherea unor maestri cascadori, ateliere de olarit si cioplitorie in lemn, toate la 20 de euro pe zi. Acesta este costul unei zile intr-o tabara de arte si meserii medievale petrecuta in padurea de la Mogosoaia, in apropierea Capitalei. "Varsta minima de participare este de opt ani. Cazarea copiilor se face in corturi medievale prevazute cu paturi individuale si cazarmanent si se asigura un meniu compus din trei mese zilnic. Avem un punct medical in incinta taberei, inclusiv un medic si o ambulanta", ne-a spus Nicolae Copoceanu, managerul unei astfel de tabere. Tabara va fi organizata din iulie pana in septembrie si durata unei serii este de o saptamana.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.