Imediat dupa parada gay de anul trecut, seful homosexualilor din Romania, Florin Buhuceanu, s-a cununat religios, doar simbolic, cu iubitul sau spaniol, Raoul. Cei doi indragostiti au petrecut doar trei zile in "luna de miere".

Ceremonia a fost oficiata de Diane Fisher, supranumita "Episcopul lesbienelor", dupa toate canoanele religioase, desi in tara noastra un astfel de eveniment nu este recunoscut ca legal. Evenimentul a avut loc intr-o reuniune privata, dupa care cei doi indragostiti au plecat din tara. Florin, liderul ACCEPT, si Raoul se iubesc de cinci ani, mai mult de la distanta, pentru ca spaniolul a refuzat sa stea in tara noastra. "Comunicam continuu, cate doua, trei mesaje zilnic. Pentru o perioada credeam ca nu vom fi impreuna niciodata. Raoul este un tanar extrem de placut si ne intelegem perfect", ne-a povestit Florin.

Dupa parada gay de anul trecut, cei doi au avut parte doar de trei zile din "luna de miere", pe care le-au petrecut in Muntenegru. Ca orice indragostiti care formeaza un cuplu, cei doi fac mult sex, citesc, vorbesc, se simt foarte bine. "inca nu am discutat despre copii", ne-a declarat Florin Buhuceanu.

"Amandoi suntem implicati in coordonarea unor proiecte diferite, in Serbia, care ne-a complicat viata. Am fost injurati, scuipati si loviti la un miting in Serbia, unde este un rasism extrem, o ura fenomenala. Am fost amandoi intr-o situatie foarte dificila", povesteste Florin Buhuceanu, seful ACCEPT.

Casatoria, facuta de un preot-femeie

Diane Fisher este episcop al Bisericilor Metropolitane din Canada, Europa Centrala si de Est, din Balcani, Turcia si Rusia. Anul trecut, ea a oficiat ceremonia religioasa si i-a casatorit simbolic pe Florin si pe Raoul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.