Dupa prima zi de Bookfest, editurile s-au plans ca au avut foarte putini vizitatori la Romexpo, desi intrarea este libera.
"Suntem mai multi editori decat cumparatori", a declarat miercuri seara Bogdan Hrib, directorul Editurii Tritonic. "A doua editie a salonului de carte nu a fost suficient mediatizata", a completat Mioara Andrei, de la RAO. Organizatorii nu au putut estima numarul de vizitatori din primele doua zile, insa editorii au ramas ieri nemultumiti de fluxul vizitatorilor, mai mare totusi decat in prima zi.

Editurile incearca sa-si atraga pana duminica cititorii cu autori-vedeta si concerte. Eugen Istodor si Ruxandra Cesereanu isi lanseaza azi cartile la Polirom, Vlad Zografi si Mihai Maniutiu, la Humanitas, iar maine, Florian Pittis si Marius Batu vor sustine un concert la lansarile "Cronica vietii mele", de Bob Dylan, si "Magical Mystery Tours: Viata mea cu Beatles", ale Editurii All.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.