La cateva luni de la prabusirea unei scari interioare a unui imobil vechi de pe Calea Grivitei, un alt incident asemanator s-a petrecut ieri, pe Bulevardul Dacia din Capitala.
O parte din scara interioara si plafonul unei pivnite din cladire s-au prabusit ieri dimineata, in jurul orei 11.30. La etajul casei locuiesc 12 persoane, dintre care cinci copii, intr-o camera si o bucatarie. "Cand s-a prabusit plafonul, am iesit pe unde am putut", a spus Ion Simion, 50 de ani, care locuieste cu chirie.

Locatarii spun ca vinovat de daramarea scarii este vecinul de la parter, Vicentiu Smadoiu, care foloseste locuinta drept atelier de confectionat bratari. "Dimineata a inceput sa bata in pereti cu un baros ceva. Din cate stiu, sapa sub scara sa puna canalizare", a spus Marius Ungureanu, 27 de ani, nepotul unui chirias de pe Dacia. Pentru ca nimeni nu a putut spune daca Smadoiu a iesit sau nu din casa, pompierii au cautat ore in sir printre daramaturi. "Existau informatii ca cineva ar fi prins sub plafon, asa ca am chemat trei unitati canine si descarcerarea, dar nu a fost nimeni gasit", a spus capitanul Dan Dumitrescu, sef centru operatiuni la unitatea de pompieri a Capitalei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.