Salonul de carte de la Romexpo va fi deschis de maine pana duminica.

Vizitatorii Salonului cartii Bookfest 2007, care va incepe maine, vor putea gasi pana duminica, 10 iunie, cartile a peste 200 de expozanti. Bookfest, aflat la a doua editie, este cel mai important salon de carte dupa targul Gaudeamus.

Editurile se vor intrece in standuri cat mai elegante si pe titluri incitante. Ca si anul trecut, standul RAO este cel mai mare al targului, cu peste 250 de metri patrati, aducand la salon peste 1.200 de titluri.

Humanitas are un spatiu de 200 de metri patrati, anuntand ca va plati o chirie de peste 12.000 de euro, iar Polirom se intinde pe 150 de metri patrati, platind 50 de euro pe metru patrat.

Multi autori isi lanseaza cartile

Daca Polirom va aduce la stand 850 de titluri, Cartea Romaneasca va propune, la randul ei, 150, dintre care aproape 50 sunt noutati absolute. De la Polirom se remarca "Carol I al Romaniei", jurnal ingrijit de istoricul Vasile Docea, care va avea o lansare separata dupa incheierea targului.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.