"Copii, vreti sa fiti ministri?", a riscat sa intrebe ministrul Educatiei. Copiii au raspuns ca ar prefera sa fie milionari in euro.
Elevii Liceului Teoretic "Ion Neculce" din Bucuresti au fost spectatori la lansarea proiectului de educatiei civica "Pe bune despre democratie", al Asociatiei Pro Democratia, in parteneriat cu Ministerul Educatiei.

Prin acest program, se vor distribui in toate liceele din Romania doua afise care prezinta "Procesul legislativ din Romania" si "Schema relatiilor intre institutiile centrale", adica parcursul prin Parlament si diferitele etape ale unui proiect de lege pina la a deveni lege, precum si relatiile dintre principalele institutii centrale ale Romaniei. "Trebuie sa stiti pe cine sa votati, sa nu votati aiurea", i-a sfatuit pe elevi ministrul Educatiei, care i-a intrebat apoi pe copii daca vor sa se faca ministri. Raspunsul lor a fost: "Nu. Noi vrem sa ne facem milionari in euro".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.