Adoptii gratuite de caini si pisici se vor putea face in zilele de 2 si 3 iunie la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", gratie unui proiect derulat de Fundatia Daisy Hope

"Asteptam ca iubitorii de animale sa vina in aceste zile la noi.Vom pune la dispozitie 50 de catei si 35 de pisici, pe care ii avem in adaposturile noastre.

Animalele date spre adoptie in aceasta campanie vor primi gratuit hrana din partea unor firme de profil timp de sase luni, precum si asistenta medicala, tocmai pentru ca persoanele care le iau sa nu simta socul de a avea un nou membru al familiei" - a declarat Marilena Bara, coordonator al proiectului.

Bara a precizat ca se vor organiza, totodata, diverse concursuri pentru animale, o parada si o prezentare de moda pentru catei. Fundatia Daisy Hope detine un adapost pentru caini pe Drumul Sabareni 31, unde are in ingrijire 260 de animale.

Adoptiile de patrupede se fac in restul anului contra cost, persoanele care doresc sa adopte fiind nevoite sa plateasca taxa de 100 lei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.