Cei care vor sa-l asculte pe Jose Carreras la Gala Charity Dinner pe 3 iulie, la Palatul Parlamentului, trebuie sa plateasca aproape 5.000 de euro pentru o masa de 10 persoane. "Pretul pentru o masa va fi de 4.200 de euro, plus TVA, asta insemnand ca se va ajunge la o suma de aproape 5.000 de euro", a declarat Kurt Strohmayer, general manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Acesta a adaugat ca se vor pune in vanzare si bilete individuale la 500 de euro.

Michael Bolton, prea scump

Organizatorii au pus mana pe Carreras, dar l-au pierdut pe Bolton. "Michael Bolton a cerut o suma mult prea mare fata de suma pe care ar fi trebuit sa o ceara, avand in vedere contextul si asocierea cu Jose Carreras", a declarat Luminita Anghel, asociat in cadrul LA Entertainment Intl. Asa ca Invitatul principal al acestui "bal de caritate", unde sunt asteptati in jur de 1.000 de participanti, va fi Jose Carreras, care va concerta alaturi de instrumentisti ai Orchestrei Radio.

Petrecerea va debuta cu un cocktail, dupa care va urma concertul lui Jose Carreras si dineul de gala. Gala Charity Dinner are ca scop strangerea de fonduri pentru copii bolnavi, batrani din azile, oameni fara adapost.

Fondurile vor fi acordate Fundatiei United Way Romania. Evenimentul se va prelungi cu un Light Show, desfasurat intre 4 si 9 iulie, care va consta in proiectarea unor imagini ale celor mai mari poduri din lume, castele din Finlanda, Austria si alte monumente din lume, pe cladiri importante din Romania: Palatul Parlamentului, Hotelul Marriott, Castelul Peles, Castelul Bran.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.