Pana pe 15 iunie, amatorii de vacante in strainatate pot colinda agentiile de turism si vor gasi cu certitudine oferte avantajoase.

Cei care pleaca in aceasta perioada in Grecia, Turcia, Tunisia sau Spania au numai avantaje: vremea este foarte placuta, aglomeratie nu exista si banii cheltuiti, mai putini. Si shopping-ul este mai placut - lume putina in magazine - si oferta de sezon.

Preturile sunt de la 32 de euro pentru 7 zile de cazare in vilele de pe litoralul grecesc, pana la 350 euro. Acesti bani ii platiti daca alegeti un hotel de cinci stele in regim all inclusive la Antalya. Turistii pot opta, de asemenea, pentru ofertele speciale in insulele Greciei. Dar si in statiunile de pe litoralul Marii Mediterane sau Marii Egee. Cele mai ieftine oferte sunt cele pentru Insula Thassos, o insula cu multa verdeata, pentru Riviera Olimpului sau statiunea Paralia Katerini.

O vacanta de sapte zile si transport cu autocarul costa, aici, intre 50-100 euro. La Olympic Beach o saptamana de cazare, transport cu autocar si un tur al orasului Salonic inclus, ajunge la 379 lei pentru plecarile de la 1 iunie, 449 lei pentru plecarea de pe 8 iunie si 512 lei pentru plecarile din 12 si 19 iunie.

Si Tunisia constituie o alta destinatie ademenitoare. Aici, tarifele sunt imbatabile in aceasta perioada a anului. Turistii care pleaca acum, la sfarsit de mai, platesc doar 139 euro pentru o vacanta scurta, de o saptamana, la un hotel de 3 stele. La unul de 4 stele, preturile oscileaza intre 149 si 279 euro de persoana, in functie de regimul de masa ales (demipensiune sau all inclusive). Pentru cei care nu-si numara banii din buzunar si aleg un hotel de 5 stele, vor plati cel mult 320 euro! Ceva mai scumpe, intre 350 si 430 euro, in functie de hotel, sunt neuitatele vacante de pe Costa Brava � Spania.

Ofertele pentru Creta sunt tot atat de atractive, preturile pornind de la 99 euro pentru o saptamana de cazare, fara mese, taxe de aeroport si asigurare medicala. In Halkidiki, 7 zile cu autocarul, cazare in vile, pot costa de la 29 euro de persoana pana la 79 euro pentru un hotel de trei stele (plus 200 lei transportul) la plecarile din jurul datei de 1 iunie.

In Halkidiki, un sejur de o saptamana cu autocarul, cazare in vile, porneste de la 29 euro de persoana (agentia Perfect Tour), ajungand la 49 euro pentru un hotel de trei stele (plus 199 RON transportul) la plecarea din 18 mai. La acelasi hotel, pachetul costa 59 euro + 199 RON pe 25 mai si 1 iunie, 79 euro + 199 RON pe 8 iunie si 99 euro + 199 RON pe 15 iunie. Turistii pot beneficia de aparatura TV si frigiderul din camere, in aceste tarife.

Tunisia ataca piata romaneasca in acest sezon cu cele mai atractive oferte, la hoteluri de 3-4-5 stele, in statiuni superbe de pe coasta Mediteranei, precum Sousse, Monastir sau Kantaoui. Turistii care pleaca pe 16 si pe 23 mai platesc 139 euro pentru un sejur de o saptamana, la un hotel de 3 stele. La un hotel de 4 stele, tarifele variaza intre 149-279 euro de persoana, in functie de regimul de masa ales (demipensiune sau all inclusive), in timp ce la 5 stele, vor plati maximum 320 euro! Toate pachetele turistice includ transportul cu avionul - curse charter -, dar fara taxe de aeroport si asigurare medicala.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.