Galeriile expozitionale isi prelungesc programul, pentru 24 de ore
Daca saptamana trecuta lumea intreaga - prin urmare, si Romania - celebra Noaptea alba a muzeelor, azi galeriile expozitionale fac acelasi lucru; pentru 24 de ore, acestea isi prelungesc programul pentru vizitatori pana tarziu in noapte sau chiar dimineata devreme. Noaptea alba a galeriilor bucurestene se consuma intre 26 si 27 mai 2007, in intervalul 19.00 - 04.00. Nascuta din necesitatea de a conecta in retea cele mai dinamice si efervescente spatii de prezentare si promovare a artei contemporane, fie ele galerii publice ori private, ideea "aduce la un loc" proiecte ale unor tineri artisti bucuresteni si nu numai. Cu aceasta ocazie, Libraria-ceainarie de la Carturesti va fi deschisa pentru public in intervalul orar al evenimentului.

Exploratorii noptii albe a galeriilor vor descoperi lucrari sofisticate si instalatii site-specific selectionate de un juriu alcatuit din Aurora Kiraly (curator Galeria Noua), Alexandra Croitoru (artist, asistent al Universitatii de Arte din Bucuresti), Stefan Tiron (curator independent si teoretician) si Raymond Bobar (editor al publicatiei Re:publik).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.