Daca meteorologii anunta una dintre cele mai fierbinti veri (la propriu), organizatorii de concerte vin si ei cu oferte "incendiare" (la figurat) pentru iubitorii muzicii (de mai toate genurile), aducand in tara legende vii (The Rolling Stones), staruri mondiale (George Michael, Michael Bolton, Julio Iglesias...) sau punand la cale recitaluri mai mult sau mai putin festive ale reprezentantilor autohtoni intr-ale cantecului (Iris - 30 de ani etc.)

Joia lui George Michael

Saptamana viitoare, in ultima zi a lunii (31 mai) pe stadionul "Lia Manoliu" din Bucuresti are loc concertul britanicului George Michael, ce face parte din turneul "25 Live Stadium" si marcheaza un sfert de veac de cariera muzicala a artistului. In deschidere va canta Loredana ("Loredana Pop Greatest Hits" - acompaniament cu peste 20 de oameni timp de aproximativ 30 de minute) care, la randul ei, ii va avea ca invitati pe baietii de la Simplu. In ceea ce priveste productia concertului de pe 31 mai, aceasta este integral straina, tot echipamentul tehnic apartinand turneului european al artistului. George Michael va fi acompaniat de o orchestra de circa 40 de membri si backing vocals, iar echipa de productie va veni la Bucuresti cu 42 de tiruri de echipament, lucrarile pentru montarea scenei urmand sa inceapa probabil maine.

Bolton pentru brasoveni

Michael Bolton revine in Romania, dar numai pentru un singur concert, pe care-l va da la Brasov (6 iulie), biletele fiind deja puse in vanzare (intre 40 si 100 de RON la magazinele Flanco din toata tara, online la www.bilet.ro, www.vreaubilet.ro si in Brasov la Teatrul Dramatic, Libraria St. O. Iosif si in Piata Sfatului). Bolton va incepe pe 1 iulie un mini-turneu european pentru promovarea ultimului sau CD, foarte bine primit in America, "Bolton Swings Sinatra".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.