Ana Birchall (PSD) a anuntat, ieri, ca va merge la sediul Ministerului Educatiei cu un executor judecatoresc pentru a forta reprezentantii ministerului sa faca publice datele legate de contractele de achizitie pe 2006, daca ministrul Adomnitei nu face publice aceste date pana luni, la ora 14.00.
In urma cu o luna si jumatate, PSD a primit o hotarare judecatoreasca care obliga Ministerul Educatiei sa faca publice contractele de achizitie pe 2006, insa ministerul nu a facut acest lucru pana la ora actuala, a semnalat presedintele departamentului pentru educatie si cercetare din cadrul PSD, Ana Birchall.

"Ministrul Adomnitei pare sa preia modelul predecesorului sau si continua sa ascunda contractele", a spus Birchall. Aceasta a dat exemplul scandalului microbuzelor achizitionate de fostul ministru Mihail Hardau. Contractul acelor achizitii a ridicat multe semne de intrebare, pe care ministrul Adomnitei ar fi trebuit sa le rezolve. Birchall ameninta ca va merge la MECT cu un executor judecatoresc, pentru a obtine contractele.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.