Reporterul de televiziune fictiv Borat Sagdiyev, interpretat de Sacha Baron Cohen, personajul unei comedii care a facut furori in toata lumea anul trecut, a semnat o intelegere cu prestigioasa editura "Random House" pentru publicarea unei carti de sfaturi pentru calatorii, informeaza Reuters.

Suzanne Herz, editor la "Flying Dolphin Press", o filiala a "Random House", a declarat ca este vorba despre o carte care va contine doua ghiduri, unul destinat kazahilor care calatoresc in Statele Unite, celalalt destinat vesticilor care calatoresc in Kazahstan.

Cartea se va numi: "Borat: Touristic Guidings To Minor Nation of U.S. and A." si "Borat: Touristic Guidings To Glorious Nation of Kazakhstan" ("Borat: Sfaturi pentru calatoriile in neinsemnata natie a Statelor Unite si Americii" si "Borat: Sfaturi pentru calatoriile in glorioasa natie a Kazahstanului").


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.