Majoritatea romanilor a auzit despre taxa de inmatriculare auto, dar numai 7% apreciaza ca aceasta este o masura importanta pentru protectia mediului si circa 80% spun ca ar trebui sa fie de cel mult 100 euro, se arata intr-un studiu realizat de Gallup pentru Agentia de Strategii Guvernamentale.

Potrivit sondajului, 79% dintre cei intervievati stiu despre existenta taxei, dar numai 55% au aflat ca aceasta a fost modificata de catre guvern.

In privinta modificarilor, 31% au opinat ca acestea sunt bune sau foarte bune, iar 27% ca sunt proaste sau foarte proaste. Doar 7% dintre cei intervievati au spus ca nu sunt interesati de subiect, iar 9% ca nu au inteles cum se aplica aceasta taxa.

Desi au aratat interes pentru taxa, 63% dintre subiecti au declarat ca nu intentioneaza sa isi cumpere o masina in urmatorul an, iar 13% au spus ca vor sa cumpere o masina la mana a doua.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.