Masini unicat cu preturi de pana la 850.000 euro Cele mai scumpe exemplare expuse la Luxury Car Show sunt un model Ferrari Enzo in valoare de 850.000 de euro, Pagani Zonda Roadster in valoare de 720.000 euro si Koenigsegg in valoare de 650.000 de euro.

Modelele Spyker care urmau sa fie expuse in cadrul expozitiei au fost blocate la vama dintre Romania si Ucraina, insa aceastea vor ajunge totusi la Bucuresti, potrivit NewsIn.

"Multe dintre automobilele prezentate sunt produse in serie limitata, existand doar cateva exemplare de acelasi fel in lume. Vor fi de asemenea expuse cateva unicate Pagani si Koenigsegg, in vreme ce Mansory aduce cele mai elegante masini tunate din lume. Prima oara in Romania, aceste raritati pot fi si cumparate, pentru ca toate masinile prezentate la Luxury Car Show sunt de vanzare", a declarat organizatorul expozitiei, Al Routhan Bader.

La salon este prezenta o masina Koenigsegg, companie suedeza care produce automobile de mare performanta cu tehnologie de Formula 1. Koenigsegg a devenit celebra in februarie 2005, cand modelul CCR a depasit recordul mondial de viteza la Nardo in Italia, dupa ce masina a atins 388 km/h. sapte luni mai tarziu, recordul suedez a fost depasit de modelul Bugatti Veyron care a atins 407 km/h.