Specialistii din domeniu sunt de parere ca in resurse umane poti sa urci pe scara ierarhica mult mai repede decat in alte sectoare. In plus, si castigurile sunt frumusele
Piata locurilor de munca din domeniul resurselor umane este din ce in ce mai atractiva. Salariile sunt mari, posibilitatile de promovare - rapide, iar nevoia de oameni specializati in domeniu - acuta. Expertii estimeaza ca si in viitor cererea pe acest segment va fi in continua crestere. "Este al treilea mare sector ca expansiune pe piata muncii, dupa banci si comert", apreciaza Ana Barbuneanu, bestjobs development manager.

"In urmatorii cinci ani, cererea se va dubla", considera Eduard Radu, managing partner al companiei de recrutare Acceder. Cresterea este justificata si de faptul ca domeniul HR este in expansiune, dar si de constientizarea angajatorilor privind necesitatea unei recrutari profesioniste.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.