Trupa Iris, care anul acesta implineste 30 de ani de activitate, va sarbatori evenimentul printr-un concert de proportii care va avea loc, in septembrie, pe Aeroportul Otopeni, a declarat Nelu Dumitrescu, tobosarul formatiei.
Concertul aniversar va avea o serie de invitati, atit din tara cit si din strainatate. De altfel, Iris si-a obisnuit fanii cu astfel de manifestari. La concertul aniversar "Iris 25 de ani", invitatii speciali ai show-ului au fost cei de la Uriah Heep. "Spectacolul va avea loc pe 7 sau 8 septembrie, pe Aeroportul Otopeni. Vom prezenta un spectacol inedit, pe care n-ar trebui sa-l ratati", a spus Nelu Dumitrescu, singurul care a ramas din prima componenta Iris. Formatia Iris va intra luni in studio pentru a inregistra "Iris 30, cei ce vor fi", un dublu album de 25 de piese.

"Noi am numit-o opera rock, pentru ca vom inregistra alaturi de o orchestra simfonica, de corul Operei, totul este foarte elaborat", a subliniat Dumitrescu. Noul material va fi prezentat in prima auditie pe Aeroportul Otopeni, iar concertul va fi inregistrat si transpus in format DVD. "Speram ca in luna decembrie DVD-ul sa se gaseasca in magazine", a spus muzicianul. In 2008, cei de la Iris si-au propus sa ajunga cu spectacolul "Iris 30, cei ce vor fi" intr-un teatru bucurestean, in care sa prezinte show-ul de cel putin doua ori pe luna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.