Gradina Botanica din Capitala se va transforma sambata intr-una culturala, printr-un proiect al organizatiei studentesti Team Work, aflat la cea de-a doua editie.
Astfel, cei care vor vizita sambata gradina vor putea admira o expozitie de fotografie si vor putea asista la un spectacol oferit de trupa InDArt, care va cuprinde momente umoristice si muzicale. Spectacolul va fi urmat de numere de step si pantomima realizate de actori din trupa lui Dan Puric. Evenimentul face parte, alaturi de 'Curatenia de Primavara'si de 'Gradina Copilului si a Parintelui', dintr-un proiect mai amplu, 'Gradina Botanica ' Gradina Bucurestiului', care isi propune sa aduca Gradina Botanica mai aproape de comunitate, dezvaluind beneficiile pe care un spatiu verde, dublat de latura sa culturala si educativa, le poate aduce dezvoltarii personale.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.