Inca din primele luni ale acestui an am fost asaltati de numele mari care vor concerta in tara noastra. Dupa ce, in 2006, Depeche Mode, Shakira, Billy Idol sau Cesaria Evora au incantat publicul pe cat de divers, pe atat de doritor de muzica buna, 2007 cu siguranta va satisface toate gusturile muzicale.

De la rock la pop sau dance, de la electro la punk, tinerii, si nu numai, vor avea un program incarcat. Printre primii care s-au anuntat, pentru acest an, au fost The Rolling Stones (foto dreapta). Zvonurile referitoare la concertul lor de la Bucuresti s-au vehiculat inca din toamna trecuta. Pana si reabilitatea Stadionului National "Lia Manoliu" a fost amanata pentru ca legendara trupa, dar si George Michael (foto stanga) sa poata aduna cat mai multi fani. De departe, acestea vor fi cele mai importante evenimente ale verii. In afara concertelor de sine-statatoare, Bucurestiul va mai fi gazda catorva festivaluri. B’Estival si CokeLive aduna nume de marca ale muzicii rock si dance. Alice Cooper, Marilyn Manson, Faithless, Pussycat Dolls, The Prodigy sau The Cult, Incubus si Tom Novy vor "antrena" sfarsitul lunii iunie, in capitala.

George Michael nu face play-back in Romania

Starul pop George Michael va concerta pe 31 mai, pe Stadionul National "Lia Manoliu". Acesta va interpreta, in cele aproximativ doua ore, aproape toate hiturile sale din ultimii 25 ani, inclusiv succesele Wham!. Concertul va fi 100% live, cu orchestra si backing vocals. In deschiderea show-ului, Loredana va sustine un recital special, "Loredana Pop Greatest Hits". Pretul biletelor variaza in functie de amplasarea locurilor: de la 280 de lei, incluzand accesul auto si parcarea, pentru VIP, la 90 de lei pentru gazon.

Doua super-festivaluri in numai o saptamana

Festivalul CokeLive aduce, in Romania, nume mari ale scenei mondiale. In deschiderea evenimentului, pe 22 iunie, vor canta Pussycat Dolls, Macy Gray si Simplu. Festivalul propriu-zis are loc in zilele de 23 si 24 iunie, pe Insula Lacul Morii. Pretul biletelor porneste de la 84 de lei pentru o zi pana la 284 de lei, ambele zile, la categoria VIP.

La patru zile de la CokeLive, vine B’Estivalul! In perioada 29 iunie-1 iulie, la Romexpo, pe cele doua scene care vor fi amplasate, vor evolua trupe romanesti si straine. Printre cei mai importanti artisti se numara Alice Cooper, Marilyn Manson, Reamonn, Morcheeba, Pink, OCS sau Zdob si Zdub. Pretul biletelor variaza in functie de zilele pentru care se achizitioneaza: 80 de lei, pentru prima zi, 95 de lei, pentru a doua sau a treia zi, 160 de lei pentru ultimele doua zile si 250 de lei pentru toate trei zilele. La categoria VIP, pretul este de 350 de lei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.