O minte isteata a aruncat din nou pe piata "Litoralul pentru toti", semn ca s-a intimplat ceva la Ministerul Turismului. Pretul pentru 6 nopti de cazare este de numai 99 de lei, nu pe zi, ci pe sejur!
In plus, un element pozitiv il reprezinta vremea. Este evident ca doar citeva grade la temperatura apei ne despart de un sezon autentic. Cu 30 de euro pe sejur, adica 5 euro pe zi, nu stai la mare, la 30 de grade, nicaieri in lumea asta! Profitati, oameni buni, profitati cit mai aveti timp! Sint sigur ca, anul viitor, hotelierii vor creste tarifele pentru aceasta perioada. Pe de alta parte, este o noua sansa pentru Litoral.

Daca luna mai devine, climatic, luna de sezon, vom avea, practic, o luna in plus. Mai este nevoie de putina atentie din partea autoritatilor, pentru a face din luna mai o luna atractiva. Daca, de exemplu, Aqua Parcul din Mamaia va avea apa incalzita, daca se vor putea face croaziere de o zi din Constanta, daca vor fi 1-2 evenimente pe saptamina, cu conditia ca totul sa fie deschis - avem o sansa sa aducem turisti in Mamaia. Haideti sa incercam! Hai, Radu Mazare, mai fa un efort si arata-le tuturor ca se poate! Si, nu uitati - Litoralul este... pentru toti!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.