Varietate olandeza cu sufix englezesc pe scene romanesti

"Dupa ce se pune in miscare, 4-ISH este intr-adevar ceva aparte. Chiar si cei mai devotati fanatici ai rolelor realizeaza ca asa ceva nu au mai vazut (...) Solistii de breakdance sunt de asemenea extrem de talentati si creativi" - Chicago Tribune

Momente aproape neverosimile de dans acrobatic si acrobatie pe role, breakdance, arte martiale, street-dance, BMX, beatbox si multa muzica este oferta trupei olandeze de teatru si dans ISH pentru bucuresteni (26 mai - Piata Revolutiei) si sibieni (29 mai - Piata Mare). Pana atunci (14-25 mai), olandezii deruleaza (cu sprijinul Ministerului Educatiei si Cercetarii din Romania) in Capitala un proiect educational la Palatul Copiilor prin care aproape 40 de liceeni din Bucuresti vor beneficia de instruire din partea trainerilor ISH si vor realiza un mini-spectacol ce va fi prezentat publicului in deschiderea show-ului din Piata Revolutiei.

Compania ISH (al carei nume vine de la sufixul englezesc "ish" si sugereaza varietatea si reprezinta caracterul multidisciplinar si multicultural al productiilor si al artistilor) a fost infiintata in 1999 de Marco Gerris, pe atunci unul dintre cei mai tineri producatori de teatru din Olanda. Initial, ideea a fost de a crea un spectacol care sa integreze discipline din circuitul strazii si al cluburilor, incluzand acrobatii, dans pe role, breakdance, arta video, DJ, arte martiale, rap, beatbox si chiar bungee jumping.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.