Daca vrei sa obtii repede un serviciu, autoevalueaza-te corect si du-te la interviul de angajare increzator in fortele proprii, fara emotii.

Reusita la discutia cu potentialul angajator va fi mult mai sigura daca vei lasa o prima impresie favorabila. Mihaela Stroe, managerul general al companiei Acta Nonverbal, considera ca o strangere de mana ferma, privitul direct in ochi si un zambet natural sunt ingredientele necesare succesului la un interviu de angajare.

Zambet pentru zambet

EVZ: In ce masura este importanta comunicarea nonverbala, mai ales la un interviu de angajare?

Mihaela Stroe: 70-90% din intregul spectru al comunicarii este nonverbal. Comunicam prin gesturi, atingeri, priviri si chiar prin haine. Intr-un minut, poti spune 120 de cuvinte, dar in acelasi timp, prin corp transmiti 800 de cuvinte! Tot ceea ce gandesti, atitudinea pe care o ai se transmit prin limbajul corpului. Daca stii cum sa te comporti la interviu, reusita este cu siguranta de partea ta.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.