Bucurestenii nu s-au balacit in Capitala de 1 Mai. Oamenii Primariei nu au umplut inca strandurile publice din cauza ca temperatura de afara nu era suficienta pentru a incalzi apa. Acest lucru se poate schimba sambata, cand sunt anuntate temperaturi de peste 30C.

Bazinele complexului Dambovita din Crangasi si ale strandului Berceni vor fi deschise publicului daca temperatura pe timp de noapte va ajunge la 15 grade. Cu toate acestea, administratorii strandurilor private au deschis portile inca de la inceputul lunii. Serviciile si tarifele sunt cam aceleasi atat la cele publice, cat si la cele private, insa diferenta se va face la capitolul igiena.

"Caldura mare, monser!", vor spune regatenii maine si in zilele urmatoare, pentru ca mercurul termometrelor urca cu 10 grade fata de cat ar trebui sa arate la aceasta data. Vom avea 31-33 de grade in acest weekend in sudul tarii, in Banat si Lunca Dunarii.

Pe Litoral va fi cel mai "frig", doar 21 -23 de grade, in timp ce in Capitala sunt posibile valori de 31 -33 grade. "Vremea va fi calda si deosebit de calda si la inceputul saptamanii viitoare", ne-a informat Meda Georgescu, meteorologul de serviciu.

Tarife medii

Scaldat: 6 lei/zi adulti, 3 lei/zi copiii pana in 14 ani, gratuit copiii sub 7 ani

Teren minifotbal: 50 lei/ora in timpul zilei, 70 lei/ora in nocturna

sezlong: 6 lei/zi