Colegiul Medicilor va ancheta moartea Ralucai Stroescu si tratamentul medical care i-a fost aplicat.
Tatal Ralucai Stroescu il va reclama la Colegiul Medicilor pe doctorul de la Centrul Medical Unirea (CMU) care a examinat-o pe Raluca, managerul din compania Ernst& Young care a murit pe fondul epuizarii, potrivit MEDIAFAX. "Cred ca acest medic trebuie sa raspunda pentru ca a lasat-o pe Raluca sa plece acasa in starea in care era, abia putin-du-se tine pe picioare, dupa ce i-a facut doar o perfuzie. Vrem si noi sa vedem daca, tratata altfel, Raluca ar fi putut avea vreo sansa", a declarat tatal fetei. El a precizat ca a aflat de la fostii colegi ai Ralucai ca, in ziua de vineri in care a ajuns la CMU, fiica sa era extrem de slabita. Totusi, el a declarat ca a aflat, tot de la colegi, ca medicul care a examinat-o i-a facut o perfuzie si a trimis-o acasa.

"Raluca a ajuns acasa, cu o masina a companiei, in jur de ora 12.30. Masina a lasat-o in fata blocului, insa fetei i s-a facut rau si s-a sprijinit de un gard. Asa a gasit-o portarul blocului, care a ajutat-o sa urce in apartament. A primit un telefon de la o colega, la ora 17.52, a vorbit cu ea, iar apoi, la 18.36, a primit un alt telefon pe care-l astepta, in legatura cu plecarea la Luxemburg, la care insa nu a mai raspuns. Probabil ca undeva intre cele doua telefoane a murit", a mai spus tatal Ralucai Stroescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.