Peste 20.000 de sarmale, vin de cea mai buna calitate, muzica de fanfara, lansare de porumbei, demonstratii de tir, judo, arte martiale sint doar o parte din surprizele pregatite minutios de Primaria Sectorului 2 pentru bucurestenii care vor aniversa Ziua de 9 mai alaturi de Administratia Publica Locala a sectorului 2.
Daca Ziua Nationala a Romaniei este sarbatorita de sase ani de zile de Primaria Sectorului 2 cu fasole si costita, pentru acest eveniment important, de anul acesta, edilul sectorului 2, Neculai Ontanu propune ca Ziua Europei sa fie aniversata cu sarmalute si vin. Astfel, incepind cu ora 11.00, Primaria Sectorului 2 organizeaza o parada in care vor evolua trupele Politiei Comunitare Sector 2 si tehnica de lupta a acesteia, precum si membrii Clubului de Echitatie Bucuresti, dupa care vor avea loc o serie de exercitii demonstrative prin care acestia isi vor prezenta inalta pregatire profesionala, maiestria si indemnarea. Salariatele Primariei Sectorului 2 vor pregati personal cele peste 20.000 de sarmalute pentru care s-au achizitionat deja, conform retetelor furnizate de cei mai renumiti bucatari, urmatoarele cantitati: carne de porc- 300 Kg; carne vita- 200 Kg; orez - 50 Kg; varza murata-1000kg; varza dulce-150kg; ceapa - 200kg; pasta tomate -100kg; ulei litri-100l; piper, dafin , cimbru cite un kilogram, sare - 30 kg, iar kaizer afumat - 10 kg.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.