Alexandru Baroc a castigat premiul individual vocal la Galele Studentesti de Jazz din cadrul Festivalului International de Jazz de la Sibiu, la prima sa participare la un festival de profil, relateazã corespondentul ROMPRES.
Pentru prima datã la festivalul de jazz de la Sibiu, Alexandru Baroc, nepotul Aurei Urziceanu, a reusit sã obtinã premiul individual vocal, la doar 15 ani, mãrturisind cã este mandru cã provine dintr-o familie cu tradiþie in jazz."Cred cã am lãsat o impresie bunã. A fost primul meu premiu, la primul festival. Talentul se mosteneste. Nu numai cã Aura Urziceanu e mãtusa mea, dar unchiul meu este saxofonistul Petricã Stefan", a declarat Alexandru Baroc.

Principalul obiectiv al lui Alexandru Baroc este sã ajungã un nume mare, precum al mãtusii sale. Alexandru spune cã nu a fãcut pregãtire cu mãtusa lui, insã a declarat cã munceste foarte mult, cantã de dimineaþa panã seara.Marele premiu al Galelor Studentesti de Jazz de la Sibiu a fost obþinut de cea mai aplaudatã formaþie, grupul Headliner, din Cluj Napoca. Alte douã premii au luat Lucian Nagy din Timisoara - pentru evoluþia instrumentalã individualã si grupul vocal Harmony, din Sibiu. Festivalul Internaþional de Jazz a continuat asearã, cu evoluþia lui Lucian Fabro Quartet, Marius Popp String Project si Didirer Lockwood an Thomas Enhco.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.