Timp de 10 zile, statiunea Baile Herculane a fost locatia pentru „Tabara Internationala de Yoga”. Punctele de maxima concentrare spirituala le-au reprezentat cele doua spirale: cea mica, din ziua de marti 1 mai, si cea mare, din dupa-amiaza zilei de vineri 4 mai.
Asteptati de localnici ca pe o adevarata mana cereasca, yoghinii prezenti anul acesta in numar de 1.800 - dupa spusele oficialilor locali - si de 2.500 - dupa declaratiile lor - au mai revigorat putin o statiune aflata parca intr-o vesnica hibernare.

Localnicii i-au hranit pe adeptii MISA, saptamana trecuta, cu tot felul de produse, cele mai multe bazate pe vegetale sau lactate. Preturile au luat-o razna nu numai pentru yoghini, ci si pentru localnici, care, revoltati sa vada cum acestea au crescut peste noapte la kilogramul de branza, rosii sau gramezile de salata verde, au boicotat piata din centrul statiunii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.