Actorul David Hasselhoff a recunoscut public faptul ca este dependent de alcool, dupa ce o inregistrare video in care este prezentat intr-o stare avansata de ebrietate a aparut pe Internet.

Inregistrarea, despre care se crede ca a fost realizata in urma cu trei luni de fiica actorului, Taylor Ann, in virsta de 16 ani, il prezinta pe Hasselhoff imbracat doar in pantaloni, zacind pe podea si incercind sa manince un hamburger. Pe fundal se aude o voce de femeie tinara care ii cere actorului sa nu mai bea pentru ca ar putea sa-si piarda rolul din spectacolul "The Producers".

Inregistrarea, care a aparut initial pe Internet, a fost preluata de mai multe posturi de televiziune de divertisment din Statele Unite. In urma acestui eveniment, actorul a decis sa trimita un comunicat in care precizeaza faptul ca face de multa vreme tratament pentru a-si vindeca dependenta de alcool si ca atunci cind a fost filmat a avut un moment de cadere.

Acesta a mentionat ca, desi a trecut printr-un divort dureros si a fost despartit de copii din cauza slujbei, a reusit cu succes sa se abtina de la consumul de alcool. Hasselhoff, in virsta de 54 de ani, a mai spus ca inregistrarea a fost facuta de fiica sa, care este foarte ingrijorata si a vrut sa-i arate cum se comporta cind este beat.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.