Jean Constantin, Gabriel Dorobanþu, Ileana ªipoteanu, Benone Sinulescu ºi Alexandru Jula sunt doar caþiva dintre protagoniºtii comediei muzicale "Peºtele verde", ale carei scenariu ºi muzica originale au fost semnate de compozitorul Dumitru Lupu. In acest film muzical de lung metraj, joaca ºi canta peste cincizeci de copii extrem de talentaþi, selectionaþi din toata þara.

"Totul a fost original la acest film, de la concepþie, la modul de realizare ºi mai ales in ceea ce priveºte distribuþia. De fapt, este o comedie spumoasa dupa unii sau un muzical de exceptie, dupa alþii, iar momentele artistice sunt deosebite" - ne-a spus Dumitru Lupu, incantat peste masura de succesul videoclipului in care a jucat ºi fiica sa, Dumitrana. Filmarile au avut loc la Baile Govora, in zona Rucar - Bran ºi Dragoslavele, pe plajele de la Mamaia ºi Navodari, dar ºi prin Bucureºti, la Depoul - Revizia de Vagoane Basarab. De pilda, Gabriel Dorobanþu a jucat rolul unui impiegat de miºcare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.