Pacienta sa, jurista Andreea Jarwan, 30 de ani, a murit la cateva ore dupa o operatie de marire a sanilor cu implant mamar. Familia Andreei ii cere medicului despagubiri in instanta de un milion de euro.

Drama unor parinti al caror unic copil a murit imediat dupa o operatie estetica de marire a sanilor se consuma zilnic intr-un mic apartament din Drumul Taberei. Singurele amintiri sunt zecile de fotografii din care Andreea le zambeste parintilor sai si celor doi copii, prea mici ca sa inteleaga de ce mama lor i-a parasit. Mama Andreei, Maria Ocnaru, nu poate gasi explicatii. Aproape ca nici nu le mai cauta. Andreea a fost unicul sau copil.

A venit ca o minune, dupa cateva operatii grele, pe cand Maria Ocnaru avea 36 de ani. "Fotografiati-o si in haina de blana. Uitati ce frumoasa era!" Atat ne-a putut spune mama Andreei pana sa izbucneasca din nou in plans. Spera ca justitia sa-i dea castig de cauza, ca nepoteii sai sa ramana cu o pensie. Cea mica intra anul asta in clasa I, baiatul e cu doi ani mai mare. Se joaca. "Fata e tare zvapaiata. Pentru ei traim. Credeti ca se mai poate face ceva?", ne intrebau disperati parintii Andreei.

2.300 de euro, pretul operatiei fatale

Andreea a apelat, in decembrie 2004, la serviciile unei clinici particulare bucurestene pentru o operatie de marire a sanilor. Interventia chirurgicala, care a costat 2.300 de euro, a durat 40 de minute, a decurs fara probleme, ulterior femeia a fost mutata intr-un salon postoperatoriu. Potrivit reconstituirii, ea era constienta la ora 15.30, a multumit echipei medicale pentru operatie si a vorbit cu sotul sau.