La Salonul de Motociclete Bucuresti, peste 70 de expozanti reprezinta in aceste zile 300-400 de marci moto si de accesorii.

Salonul de Motociclete, Echipamente si Accesorii Bucuresti (SMAEB), aflat la cea de-a cincea editie, a inceput simbata si se va incheia marti, 1 mai. Programul pentru ziua de azi incepe la ora 10.00 si se va incheia la 20.00. Marti, ultima zi a Salonului, se va incheia la ora 16.00. Evenimentul se desfasoara in pavilionul 15 al complexului expozitional Romexpo. Pretul unui bilet este de 5 lei.

Potrivit lui Dan Dobrescu, organizatorul evenimentului, 70 de expozanti reprezinta la acest Salon 300-400 de marci de motociclete, accesorii, echipamente si consumabile. "In medie, fiecare dintre cei 70 de expozanti reprezinta cinci-sase marci in Romania. In plus, orice importator de motociclete aduce trei-cinci marci de echipamente", a declarat Dobrescu.

La acest eveniment si-au facut remarcata prezenta marci moto precum Suzuki, Kawasaki, Honda, Aprilia Ducati, Harley Davidson, marci de scutere si ATV-uri.

Premiere

Compania Inter Motorcycle, distribuitorul oficial al motocicletelor, ATV-urilor si scuterelor Honda in Romania, este prezenta la SMAEB 2007 cu 23 de modele. Patru modele Honda sint expuse in premiera nationala: CBR600RR, CBR125RR, CB600F Hornet, VT750 Spirit. CBR600RR are un pret de achizitie de 11.073 de euro, cu TVA inclusa.

Cu ocazia celei de-a cincea editii, Inter Motorcycle lanseaza in Romania si marcile de echipamente moto Arlen Ness, Madif si Berik, in calitate de distribuitor oficial.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.