Cele peste 40 de companii care au expus, in perioada 26-29 aprilie, la Targul National Imobiliar (TNI) din Bucuresti, au avut oferte de apartamente ale caror preturi fara TVA incepand de la 550 de euro pentru un metru patrat construit in Rasnov pana la 2.000 de euro in zona de nord a Capitalei.

Reprezentantii companiilor imobiliare sustin ca locuintele scoase la vanzare se adreseaza in special clasei sociale cu venituri peste medie, dar exista si oferte pentru cei din clasa de mijloc, anunta NewsIn. Potrivit organizatorilor celei de-a treia editii a targului, cele mai multe apartamente - peste 10.000 - provin din ansamblurile rezidentiale din Bucuresti si din imprejurimile capitalei.

Zoltim Trading prezinta la TNI un cartier de vile la Predeal, ansamblul rezidential privat Bressan, Mountain Village, case de vacanta in Rasnov, dar si complexe rezidentiale in Brasov. Proiecte imobiliare au preturi de 550 euro/mp - 1500 euro/mp plus TVA. "In Mountain Village - Livada Branului avem 47 de parcele a 1.200 mp, iar in zona Rasnov - Glajerie - 82 parcele a 1.000 mp. Avem la vanzare si spatii de birouri de clasa "A" in suprafata totala de 35.000 mp", au spus reprezentantii companiei.

RCB Development a participat la Targul National Imobiliar cu Eden Residential Building, un ansamblu de 21 de apartamente, din care mai sunt disponibile doar 12, cu trei si patru camere, cartierul rezidential "Madrid", un ansamblu de 26 de case din care mai sunt disponibile 12, dar si cu un complex in Timisoara format din patru cladiri rezidentiale cu 210 apartamente, din care in prima faza vor fi disponibile 58 de apartamente cu una, doua, trei si patru camere.

Cei de la Real Time au adus la targ cinci ansambluri rezdentiale: Persepolis, San Remo, Aleea cu Magnolii, Mediteraneo, Domenii. Pretul minim cerut este de 750euro/mp construit plus TVA in ansamblul Aleea cu Magnolii din Snagov, iar pretul maxim ajunge la 2.200 euro/mp construit in apartamentele de lux - Persepolis din zona Herastrau.

Reprezentantii Domus Stil sustin ca au la vanzare 140 de apartamente. "Ansamblul Rezidential "Confort Residence" este locuit in proportie de 95%, iar singurele tipuri de vile disponibile sunt Vila de Tip A - 289.000 euro si Vila de Tip A1- 199.000 euro. In ceea ce priveste Confort Park pretul minim este de 49.500 euro si maxim de 112.500 euro", sustin cei de la compania imobiliara.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.