Programul institutiilor publice de Ziua Internationala a Muncii

Peste un milion de bugetari vor scapa de serviciu, de sambata si pana marti, 1 Mai. insa, mare parte din functionarii publici isi vor presta activitatile intr-un program special. Click! va prezinta programul celor mai importante servicii publice desfasurat de Ziua Internationala a Muncii.

Transport

CFR
CFR Calatori anunta ca, in perioada 27 aprilie - 3 mai, cu prilejul minivacantei de 1 Mai, va suplimenta capacitatea de transport la trenurile ce au ca destinatie principalele zone din tara. Vor fi introduse in circulatie suplimentara trenuri de rang superior catre/dinspre Mangalia, Suceava si Galati, iar unele trenuri cu destinatia Constanta vor avea traseul prelungit pana la Mangalia.

RATB
Mijloacele de transport in comun vor circula luni, in Capitala, conform programului normal, iar marti programul va fi unul corespunzator unei zile de duminica.

Metrorex
Pentru bucurestenii care vor sa calatoreasca cu metroul, acesta va circula in perioada 28 aprilie - 1 mai, la un interval de aproximativ 9 - 12 minute.

Utilitati

Apa Nova
Centrele Operationale ale Apa Nova vor functiona in perioada 30 aprilie - 1 mai in trei schimburi, conform programului normal de activitate, pentru alimentarea cu apa. Bucurestenii pot apela, 24 de ore din 24, la telefonul 207.77.77. pentru a semnala eventualele probleme.

Electrica
Electrica a stabilit ca luni oficiile comerciale din tara si Bucuresti vor avea program normal de lucru cu publicul, iar marti si miercuri acestea vor fi inchise.

Radet
Casieriile RADET Bucuresti nu lucreaza cu publicul, luni si marti, insa echipele regiei vor asigura functionarea sistemului centralizat de termoficare 24 de ore din 24.

Distrigaz
Ghiseele Distrigaz Sud din judetele Valcea, Buzau, Calarasi si Ialomita vor fi inchise de luni, incasarea facturii fiind reluata miercuri. si in Bucuresti spatiile receptie clienti si incasare facturi vor fi inchise marti.

Posta

Daca doriti sa trimiteti vederi de la mare va trebui sa o faceti dupa 1 Mai, pentru ca subunitatile Postei vor fi inchise luni si marti, in toata tara.

In tara

Brasov
Institutiile bugetare, Primaria, Prefectura, Consiliul Judetean, dar si toate unitatile de invatamant nu vor fi deschise luni si marti. Ziua de 30 aprilie se va recupera, astfel ca sambata viitoare toti bugetarii vor lucra. Transportul in comun va functiona in regim de duminica. Autobuzele si troleibuzele vor circula intre orele 6.30-22.30.

Cluj
Ziua de luni, 30 aprilie, a fost declarata nelucratoare, iar personalul bugetar va fi liber in intervalul 28 aprilie - 1 mai. Reprezentantii Autoritatii de Sanatate Publica Cluj au anuntat, de asemenea, ca asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca si spitaliceasca va fi asigurata in permanenta in perioada 28 aprilie - 1 mai 2007 in toate unitatile sanitare publice, pentru toate specialitatile medico-chirurgicale si stomatologice.

Constanta
Dispeceratul si echipele de interventie ale Regiei Autonome Judetene de Apa din Constanta vor functiona in program normal pe durata mini-vacantei de 1 Mai. Casieriile vor fi deschise sambata si luni in program normal, iar duminica si marti, in ziua de 1 Mai, vor fi inchise. incepand de miercuri, 2 mai, casieriile isi vor relua programul normal.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.