Din cauza tensiunilor politice, Premiile MTV, programate initial sa aiba loc la Bucuresti, se vor decerna la Sibiu, Capitala Culturala Europeana.

''Ce loc mai bun am fi putut alege pentru Premiile MTV altul decit capitala culturala europeana din 2007? Prin organizarea celui mai important eveniment al showbizului autohton la Sibiu, prima televiziune muzicala din Romania se asociaza cu cel mai apreciat oras romanesc la nivel european", a anuntat Giovanni Francesco, MTV Event Manager. Astfel a venit confirmarea ca cele mai importante premii din industria muzicala din Romania vor fi decernate la Sibiu pe 10 mai, in Piata Mare a orasului.

"Discutiile cu MTV au debutat in februarie si colaborarea a fost una foarte buna", a declarat Oana Ionita, coordonator comunicare Asociatia Sibiu 2007, partener oficial al evenimentului.

La marele show este asteptat un public de 30.000 de persoane, ceea ce va reprezenta cel mai mare numar de spectatori pe care capitala culturala ii va avea dupa inaugurarea din ianuarie.

Politica isi baga coada

Anuntul MTV a venit la zece zile dupa un alt anunt, confirmat si de Primaria Capitalei, potrivit caruia Premiile MTV urmau sa se desfasoare pe 10 mai, in Parcul Izvor din Bucuresti. Mai mult, primarul Capitalei, Adriean Videanu, aprobase un proiect de hotarire de consiliu, prin care aloca 1,7 milioane de lei pentru eveniment. Locul era parcul de linga Palatul Parlamentului, iar primaria urma sa contribuie masiv la organizare. In schimb, municipalitatea beneficia de o importanta expunere media, de la afise pina la aparitii la radio si tv.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.