Catuse de blana fuchsia, bilele gheisei, vagine moi de silicon in culori naturale, inele pentru penis care garanteaza performante fara efort si placere fara ejaculare, potiuni, uleiuri si pilule afrodiziace, parfumuri cu feromoni, lenjerie cu gust de ciocolata. Enumerarea poate continua. Aceste jucarii transforma "joaca de-a norii si de-a ploia", cum spun taoistii, in adevarate tsunami-uri. Pot fi testate, gustate si cumparate de la Sala Polivalenta, pina pe 29 aprilie.

La prima vedere, spatiul in care se desfasoara cea de-a patra editie a tirgului Eros Show pare un sex-shop imens. Se adauga starletele XXX care executa cu precizie miscari provocatoare si transsexuali care va plesnesc cu dragalasenie peste fesieri.

Sexul vine "din interior"

De la intrare va intimpina o blonda goala, cu picioarele larg desfacute, capul usor lasat pe spate, cu o grimasa care exprima extaz si privire languroasa, confectionata din silicon de cea mai buna calitate, care imita perfect pielea umana si care capata rapid temperatura corpului. In plus, este usor de spalat si depozitat, datorita flexibilitatii membrelor. "Am acasa un vibrator pe care il folosesc cu prietenele mele si nu cred ca o sa-mi iau ceva de aici. Am o imaginatie bogata si-mi place sa o folosesc", spune Alex, care privea lung de citeva momente bune la doamna de silicon.