Pe 3 iunie, la Festivalul International de Teatru de la Sibiu are loc premiera ultimului spectacol montat de Andrei Serban, intr-o coproductie intre Teatrul National "Radu Stanca", Sibiu, Teatrul National din Cluj si Fundatia AltArt. Desi se stia initial ca Serban va pune in scena piesa lui Tom Stoppard, "Rock'n'Roll", textul a fost ulterior inlocuit cu "Don Juan in Soho", al britanicului Patrick Marber, o relocalizare a "Don Juan"-ului lui Moliere. "Rock'n'Roll" va fi totusi prezentat intr-un spectacol-lectura, tot la festivalul sibian, marti, 29 mai.

"Don Juan" al lui Marber (care muta textul de secol al XVII-lea al lui Moliere in Londra mileniului III) e hedonistul amoral si infam al unei societati scurt-circuitate de senzatii, un Dj in cautare de placeri printre noile hoteluri, cluburi si strazi intunecate ale unui Soho populat de drogati, nimfomani si pierde-vara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.