Actorul american Chevy Chase dezvaluie, intr-un volum biografic pe care se pregateste sa il lanseze, ca a fost batut, maltratat si abuzat fizic in copilarie de mama sa si de tatal vitreg, potrivit Reuters. Chase, care a fost unul dintre primii prezentatori ai emisiunii "Saturday Night Live" si a jucat in filme precum "Fletch detectivul" si "Vacanta in Las Vegas", i-a spus scriitoarei Rena Fruchter, care ii scrie biografia, ca a trait mereu cu frica fata de mama sa, o pianista care suferea de depresie si atacuri de panica.

Actorul in varsta de 63 de ani a dezvaluit ca, in copilarie, a suferit si din cauza celui de-al doilea sot al mamei sale, care il abuza fizic si emotional iar uneori il tortura. Cartea, intitulata "I’m Chevy Chase... And You’re Not" ("Eu sunt Chevy Chase... iar tu nu" - n.r.), va fi publicata luna viitoare in SUA de Virgin Books. Desi mama si tatal vitreg ai lui Chase nu mai sunt in viata, comicul a declarat ca nu se simte capabil sa ii ierte.

"Imi aduc mereu aminte despre cum se purtau cu mine. Nu-i voi ierta niciodata. Nu am reusit s-o fac nici macar inainte sa moara, a fost prea greu pentru mine. Am crezut ca in momentul in care o sa vad sicriele coborate in groapa o sa-i pot ierta, dar nu am putut si nu o sa o fac", a declarat Chase in carte. Chevy Chase, pe numele sau real, Cornelius Crane Chase, a castigat un premiu Emmy, a prezentat de doua ori gala premiilor Oscar si a avut pentru o scurta perioada propriul talk-show.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.