Tragica moarte a printesei Diana va fi jucata, la Moscova, de o balerina a Teatrului Balsoi

Viata si moartea printesei Diana vor fi puse in scena la Moscova intr-un spectacol de balet, intitulat "Printesa modernitatii". Premiera va avea loc in aceasta toamna la Teatrul Stanislavski Nemirovici-Dancenko, rolul principal revenindu-i balerinei Ilse Liepa, una dintre stelele de la Teatrul Balsoi. Daca rolul printesei de Wales este deja stabilit, pentru personajul printului Charles organizatorii nu au gasit inca interpretul potrivit.

Baletul a fost compus de Keith Hearne, psiholog si compozitor britanic, care povesteste istoria unei femei moderne ce se marita cu un "Print al Traditiei", dar nu reuseste sa se adapteze la vechile sale valori si atitudini. "Am fost intrigat de propriile mele sentimente, dar si de raspunsurile afective ale oamenilor fata de moartea Dianei. Evenimentul m-a afectat atit de mult, incit am inceput sa scriu muzica pentru acest balet", explica Hearne, citat de "Times".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.