Autoritatile locale din intreaga tara au fost atentionate, ieri la prinz, ca vintul va incepe sa bata cu putere in seara aceleiasi zile si ca nu se va opri pina in aceasta noapte.
Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile a trimis o atentionare meteorologica cu cod galben tuturor prefecturilor din tara. Autoritatile locale erau avertizate ca vintul va bate cu putere. "In intervalul mentionat, vintul va prezenta intensificari cu viteze ce vor depasi local 50 - 60 de kilometri pe ora, in timpul noptii in nordul si centrul tarii, iar a doua zi in regiunile centrale, estice si sudice", se arata in avertizarea transmisa MMDD de Administratia Nationala de Meteorologie. Meteorologii anunta si ca viteza vintului va fi mult mai mare in zonele de munde, putind sa ajunga chiar si la o suta de kilometri la ora.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.