Celebrele Testoase Ninja se intorc pe marile ecrane. Dupa ce au facut furori in America, reusind sa doboare mitul celor 300 de eroi de la Termopile, prin incasari spectaculoase de box-office, Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael sunt pregatiti sa ofere un show de zile mari si fanilor din Romania. Scrisa si regizata de Kevin Munroe, faimoasa productie este o animatie special creata in regimul CGI, cea mai avansata tehnica din domeniu. Si surprizele nu se opresc aici. Lungmetrajul aduce in vocile principale, nume celebre precum: Chris Evans, Sarah Michelle Gellar, Patrick Stewart si Laurence Fishborne.

Peste 300 de artisti din Hong Kong si 70 din Los Angeles au lucrat neincetat la readucerea la viata a celebrelor personaje care de aceasta data revin cu o noua provocare: Testoasele Ninja: Reteaua, un film care din 27 aprilie va avea premiera si in cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex si Cityplex.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.