Jurnalistii nu se inghesuie sa ia premiu de la CRP, multi pentru ca nu li se pare ca merita
Luni seara au fost acordate premiile Clubului Roman de Presa. Jurnalisti tineri impreuna cu jurnalisti experimentati au fost desemnati castigatori ai categoriilor. Gala este insa departe de a fi una a"Oscarurile presei romanesti".

Un eveniment fara prea mare grandoare, cu aspect de conferinta de presa putin mai pompoasa. Fete frumoase, da, dar, cel mai rau, lipsa de atentie tocmai fata de cei premiati. Ieri au fost anuntate si premiile Pulitzer, prezentate mai jos in pagina. Acolo aflam fiecare dintre castigatori pentru ce a fost premiat. De la CRP n-am aflat decat atunci cand vreun membru al juriului a spus cateva cuvinte. Ni s-a povestit, nu aratat, o caricatura. N-am vazut fotografia premiata, nu stim despre ce au scris, vorbit sau ce au filmat cei care au castigat premiile, dupa cum vedem in lista din dreapta, ci doar carei institutii ii apartin. De aici lipsa de incredere a jurnalistilor in aceste premii. Sectiunea on-line nu a avut premiant pentru ca inscrierile au fost putine si considerate irelevante de catre juriu. Fotografii, dupa cum s-a remarcat in cursul serii, au fost prea putini in concurs.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.