Pentru a reusi ai nevoie de motivatie. Afla care sint cele mai simple metode de sugestionare a mintii si care sint mecanismele subtile ale motivarii.

La Motivation Building Day vei afla ce inseamna motivarea si in ce chip sta aceasta la baza succesului tau profesional. Pe 17 mai, traineri specializati din Romania si din strainatate te vor invata cum sa gasesti chiar si in cele mai grele conditii solutia pentru a merge mai departe. "Nesiguranta si indoiala sint in opozitie cu motivarea. Nu pot spune ca o distrug, caci de multe ori motivele de indoiala si nesiguranta ne pot da cheia pentru ce ne motiveaza", spune Clementina Anghelache, coorganizator Motivation Building Day. Printr-o serie de conferinte si workshopuri vei afla cum sa atingi un tel cu precizie absoluta. "Se intimpla uneori sa nu ne realizam planurile si visele in ciuda faptului ca avem un plan bine stabilit. Motivarea este motorul care ne urneste din loc, ne pune in miscare. Evenimentul se adreseaza celor care doresc sa invete cum sa isi controleze motivarea, sa o faca sa functioneze pentru ei, pentru atingerea scopurilor propuse, si celor care lucreaza cu grupuri, angajatori, HR manager, manageri si sefi de echipe", spune Clementina Anghelache.

Scopul te motiveaza

Motivarea profesionala trebuie privita din doua unghiuri diferite: "Cel al angajatului, in care acesta isi pastreaza atentia pe obiectul dezvoltarii sale profesionale, si cel al angajatorului, in care acesta stie cum sa isi conduca echipa, astfel incit sa atinga scopurile organizatiei", explica Clementina Anghelache. Chiar daca esti un pesimist convins, sint citeva secrete care sa iti dezvolte spiritul de invingator. Cea mai cunoscuta tehnica este sa "ne pastram atentia asupra scopului pe care il avem si beneficiilor pe care le vom avea, odata atins scopul", spune Clementina. Astazi, nu banii conteaza pentru ca angajatul sa ajunga sa isi doreasca sa faca performanta la locul de munca.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.