Tinerii admisi la o universitate din Marea Britanie pot obtine un imprumut de la guvernul strain, pe care il vor returna in 10-15 ani

Peste 700 de studenti romani invata, in acest moment, in tara Reginei Elisabeta a II-a. Unii la universitati de prestigiu, unde sunt admisi doar cei mai buni dintre cei buni, iar altii la institutii care, chiar daca nu beneficiaza de un "brand" prea puternic, ofera garantia unei educatii de calitate.

Taxele ce s-au redus substantial odata cu integrarea Romaniei in UE, invatamantul la rang inalt si experienta civilizatiei britanice sunt motive suficiente pentru a lupta pentru un loc la o universitate din Marea Britanie.

In plus, oferta Guvernului Britanic pentru studentii europeni este greu de ignorat: plata taxei de studiu cu returnarea banilor incepand din momentul in care absolventul incepe sa castige minimum 900 de euro pe luna.

El nu este obligat sa munceasca in Marea Britanie pentru a-si plati datoria si are la dispozitie 10-15 ani sa restituie banii. Pentru detalii privind cererea de finantare accesati www.direct.gov.uk.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.