Ea este presedintele Judecatoriei Constanta

Leopold Faur (35 ani) este casatorit de trei ani cu Cristina Faur (31 ani), presedintele Judecatoriei Constanta. Dupa o relatie de aproape cinci ani, barbatul vrea acum sa divorteze. Nu stie insa unde sa depuna actele si ce avocat sa angajeze, avind in vedere ca toate documentele ajung la conducerea judecatoriei, presedintele repartizeaza procesul, iar "aparatorii pot fi subiectivi" avind in vedere ca toti sint apropiati ai sotiei lui.

Leopold Faur e ofiter de marina si anul trecut, in vara a plecat in primul sau voiaj de cind era casatorit. "A fost de ajuns o singura plecare pe mare si m-a inselat", spune barbatul. Culmea e ca in timpul voiajului si-au facut declaratii de dragoste prin e-mail. "Abia cind am ajuns acasa
mi-am dat seama ca ea este mai rece cu mine. Necazurile au inceput sa curga. Am aflat ca m-a inselat cu un politist, ca a stat la el, ca acesta are o boala venerica si, peste toate astea, mi-a spus acum ca este si insarcinata. E o nebunie pentru ca ea recunoaste ca m-a inselat, dar sustine ca spera ca eu sa nu aflu. Ba, mai mult, chiar si politistul a recunoscut". "Parca traiesc povestea unui film, nu-mi vine sa cred. Ea se jura ca ar fi insarcinata cu mine, dar ma indoiesc pentru ca, in alea doua-trei zile cind spune ca a ramas gravida, eu am fost plecat in Olanda".

Nu stie cui sa se adreseze. Leopold Faur este hotarit sa divorteze si nu stie cui sa se adreseze. Acesta se gindeste cel mai bine ar fi ca procesul sa fie stramutat in alt judet. El va cere ca divortul sa se inregistreze din culpa ei. Pe Cristina Faur am gasit-o la judecatorie in biroul ei. Constienta ca sintem la curent cu situatia familiala si cu declaratiile inregistrate ale sotului, presedintele Judecatoriei Constanta nu a facut prea multe comentarii. Ne-a spus doar ca actele de divort le poate primi si un coleg de-al ei din Colegiul Director al Judecatoriei care va da, conform procedurilor, si sfaturile de impaciuire.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.