Peste 50 de tari vin sa-si prezinte cultura, traditiile si muzica, astazi, in Piata Universitatii, la Festivalul Global Village.

Timp de sase ore (de la 13.00 pana 19.00), bucurestenii sunt invitati la Kilometrul 0 al Bucurestiului, in fata Teatrului National, sa se bucure de un spectacol de zile mari, intr-o manifestare unica a diversitatii.

Incepand cu ora 13.00, la dispozitia amatorilor vor sta 50 de standuri sustinute de delegati internationali si 40 de ambasade din tari precum Armenia, Austria, Azerbaidjan, Belgia, Finlanda, Georgia, India, Indonezia, Japonia, Coreea, Lituania, Macedonia, Malaysia, Portugalia, Rusia, Suedia, Tunisia, Turcia sau SUA.

Se va picta un curcubeu international si se vor imparti materiale informative promotionale. Bucatele traditionale din toate colturile lumii vor fi numai bune de degustat, povestile de succes, numai bune de savurat, si spectacolele de muzica si dans vor putea multumi pe toata lumea, indiferent de nationalitate.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.