Indragitul interpet de muzica usoara Cornel Constantiniu si-a mai implinit un vis .A lansat cel mai nou album al sau intitulat simbolic si deloc intamplator "Va multumesc" Alaturi i-au fost toti prietenii, cei mai apropiati colaboratori si toti cei care i-au fost aproape mai ales in momentele grele prin care a trecut si trece datorita bolii care l-a lovit necrutator si nemeritat cu ani in urma. Piesa care da numele albumului a fost compusa special pentru interpret de binecunoscutul dirijor si compozitor stabilit de multi ani in SUA, Sabin Pautza, iar versurile sunt semnate de Eugen Rotaru.
Margareta Paslaru, Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Aura Urziceanu, Marin Moraru, Cristina Stamate, Silvia Dumitrescu, Geanina Olaru, Mircea Dragan, Dani Constantin, Virgil Popescu, Carmen Plesea, Constantin Bebe Ivanovici, Mihai Constantinescu, Dorin Anastasiu, Cornelia Catanga, Aurel Padureanu, Nelu Ploiesteanu, Octavian Ursulescu, Eugen Rotaru, Cornelia Andreescu (Casa de Discuri "Electrcord") sunt doar cativa dintre vedetele prezente la eveniemnt. Si totusi, cel mai important a fost faptul ca alaturi de Cornel Constantiniu, i-a fost familia: sotia Domnita, actrita, (ei au jucat impreuna la Teatrul National din Iasi, in perioada 1969 - 1971), cei doi fii, Alexandru si Mihaita, dar si fratele geaman Mircea, sosit special de la Durban, Africa de Sud. "Va multumesc" este tot ceea ce Cornel Constantiniu le-a transmis prin muzica, lor si tutu_ror celor care il iubesc.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.